Verzending & Bezorging

Bedankt voor je bestelling!

Wat leuk dat je voor Complete babyuitzet hebt gekozen. Je bestelling wordt zo snel mogelijk bij je afgeleverd. Alle producten die voorradig zijn in ons logistieke centrum en op werkdagen (maandag t/m vrijdag) besteld worden vóór 15.00 uur, versturen wij dezelfde dag nog met pakketbezorger DHL (na ontvangst van jouw betaling). Als alles goed gaat, heb je deze dus de volgende dag in huis (geen leveringen op zondag).* Voor leveringen naar België komt daar een (werk)dag bij.


Levertijd binnen Nederland

Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 16.00 uur worden dezelfde werkdag verzonden. Bestellingen geplaatst op zaterdag na 16.00 uur en op zondag worden op maandag verzonden en op dinsdag geleverd. Levertijd kan afwijken afhankelijk van de afmeting van het pakket. 


Levertijd in België

Brievenbuspost en kleine pakketten naar België worden in samenwerking met DHL door bpost geleverd. Pakketten groter dan 120 x 60 x 50 cm worden door DHL geleverd. Bestel je op werkdagen voor 16.00 uur, dan gelden voor België de volgende levertijden:

  • Vlaanderen: 1 werkdag
  • Wallonië: 2 werkdagen*Update levertijd webshop

Vanwege extra drukte in de webshop en leveranciers die niet snel kunnen leveren sinds de uitbraak van het coronavirus, kan het voorkomen dat de levering van je bestelling iets langer duurt dan je van ons gewend bent. Ook DHL heeft het drukker dan normaal. We doen ons best om je pakketje zo snel mogelijk te bezorgen. Alvast heel erg bedankt voor je begrip en geduld. Heb je een vraag over je bestelling? Neem contact met ons op via de de email met je bestelnummer.


Track & Trace

Te alle tijden ontvang je van onze pakketdienst via e-mail een Track & Trace nummer zodra je bestelling is verstuurd. Je kunt zo de zending gemakkelijk volgen en weet je precies wanneer het pakket op het opgegeven afleveradres wordt aangeboden. Het is ook mogelijk om online de afleverdatum te wijzigen zodat je nooit je pakket hoeft te missen. De instructies om de afleverdatum eventueel te wijzigen staan in de e-mail die je van onze pakketdienst ontvangt.


Niet thuis?

Ben je niet thuis op het moment dat de DHL-bezorger bij je aan de deur staat? Geen probleem, je ontvangt een kaartje in de bus met daarop een info-code en een link naar de website van DHL. Met deze code kun je de volgende aflevering poging van DHL zelf inplannen volgens bovenstaande tijdsvensters, zonder extra kosten! Dit geldt alleen voor de DHLFORYOU service van DHL.