Hoe kan ik mijn bestelde pakket retourneren?

Wil je (een deel van) je bestelling retourneren? Dan verzoeken we je om, indien mogelijk, onderstaande retourprocedure te volgen. 

Wij verwerken iedere bestelling met zorg en liefde. Echter kan het wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien vanwege een andere reden. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Completebabyuitzet.nl wil graag tevreden klanten! Wij streven altijd naar een 100% tevredenheidsgarantie. Mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn over je bestelling, dan heb je 14 dagen de tijd om je bestelling terug te sturen.

Retourprocedure (je ontvangt je geld terug)

De kosten voor het retourneren van artikelen zijn voor eigen rekening.  Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Het advies is dan ook om de retourzending altijd als pakket met track en trace te verzenden en de verpakking te gebruiken waarin jij je bestelling van ons heeft ontvangen. Na ontvangst en controle van het producten(en), storten wij het bedrag binnen 3 werkdagen terug.

Stuur een email naar: info@completebabyuitzet.nl en vermeldt daarin:
– Naam en bankrekeningnummer (voor terugstorten aankoopbedrag)
– De gewenste retourmethode
– Ordernummer en datum van de bestelling
– Welke producten er worden geretourneerd
– Reden van retour sturen

Volg de volgende instructies op, nadat je ons per email hebt geïnformeerd over de retourzending:

Retouradres CBU:
Completebabyuitzet
T.a.v. retourafdeling
Wilhelminalaan 55
2405 EC Alphen aan den rijn
(Geen bezoekadres)!

– Nadat je ons hebt geinformeerd, kun je vervolgens het product in originele staat en in de originele verpakking naar ons terugsturen. 
– Vermeld het ordernummer duidelijk op het pakket. 
– Bewaar het eventuele verzendbewijs.
– Na een succesvolle ontvangst en afhandeling van jouw retourzending storten wij uiterlijk binnen 3 werkdagen het aankoopbedrag terug op het door jou verstrekte rekeningnummer.

Per post retourneren vanuit Nederland

Graag het artikel ongebruikt, in de originele verpakking en voldoende gefrankeerd retourneren. Dit kan via de volgende bezorgdiensten:

Retourneren met DHL
Als je een pakket wil retourneren met DHL dient dit alvorens aangemeld te worden. Dit kan via deze link

Retourneren met PostNL
Als je het pakket met PostNL retour wil sturen, adviseren wij om dit aangetekend te doen.

Per post retourneren vanuit Belgie of Duitsland

Stuur je je pakket retour vanuit België of Duitsland? Dan vallen de retourkosten mogelijk hoger uit omdat de zending dan een internationale zending betreft. Je maakt dan gebruik van een lokale vervoerder zoals Bpost.

Retourvoorwaarden

Artikel ongewenst en onbeschadigd

Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd indien aan onderstaande voorwaarden wordt voldaan:

  • Retourzendingen dienen vooraf onder vermelding van het bestelnummer via email aan completebabyuitzet@gmail.nl gemeld te worden. Niet aangemelde retourzendingen zullen niet in behandeling genomen worden.
  • Na jouw retourmelding heb je max. 14 dagen om het product terug te sturen. Artikelen die niet binnen 14 dagen na melding geretourneerd zijn, zullen niet worden geaccepteerd.
  • Als het product zichtbaar gebruikt, gewassen of beschadigd is, zal geen vergoeding plaatsvinden.
  • Voor de terugbetaling wordt gebruik gemaakt van dezelfde betaalmethode als waarmee je de aankoop hebt voldaan, tenzij je instemt met een andere betaalmethode.